KeresésTablettába zárt angoltudás?

 

Reggel beveszel egy pirulát és egy óra múlva tökéletesen beszélsz angolul!

 

 

image

Jól hangzik..., de sajnos ezzel a felfedezéssel még adósok a brit tudósok.

Velünk viszont majdnem ilyen könnyedén tanulhatsz meg angolul!
Open Wings English angol nyelvtanulás

-  nem csak az interneten: Szegeden, Hódmezővásárhelyen és Orosházán !


Kedvezmény!


Most pedig még kedvezményt is adunk, hogy könnyebb legyen az indulás!


Jelentkezz most tanfolyamainkra és az 5000 forintos beiratkozási díjat elengedjük!

Miért érdemes?


Mert a használható nyelvtudás nálunk egyszerűen elérhető mindenkinek:

- munkához, jobb munka lehetőséghez,

- külföldi utazáshoz,

- a mindennapokhoz: netezéshez, olvasáshoz, ismerkedéshez.Mert az angoltudás érték...


Természetes igényünk, hogy a ma már alapműveltséghez tartozó angol nyelvtudást megszerezzük, fejlesszük. De a poroszos módszerből, a nyelvtan szabályokból, a magolásból, a kudarcokból elegünk van. Ráadásul a munka, család mellett nincs is időnk állandóan órákra járni.


Mi a legjobb megoldás?


A Blended Learning! Fedezd fel az egyéni igényekhez igazított tanári órákat az internet nyújtotta szabadsággal ötvöző tanulási módszert! Segítségével otthonod kényelméből tudsz online gyakorolni, akár napi rendszerességgel, utazásra elvesztegetett idő nélkül. Ugyanakkor nem maradsz egyedül, tanár vezet az úton, aki nem csak a heti egy alkalommal megtartott tanári kontakt órákon nyújt segítséget és mutatja az iránytonline tanulás segítséggel, de az online felületen is követi, kíséri a munkád, személyre szabottan.


Szórakozási lehetőséget, új élményeket és hasznos időtöltést kapsz óráinkon, miközben oldott hangulatban beszélgetve elsajátítod az angol nyelv rejtelmeit. Az online gyakorlásra a BBC és a Pearson kiadó által kifejlesztett díjnyertes Speak Out tankönyv MyLab "virtuális osztálytermében" van lehetőség.


A csoportos nyelvtanulás rengeteg előnnyel jár, de ha túl sok ember tanul együtt, gyakorlatilag lehetetlen a beszédkészséget fejleszteni. Blended Learning angol tanfolyamainkon kényelmes, saját tempóban haladhatsz 4-6 fős csoportban, így garantáltan jut elég idő rád is, de a változatosságról, nevetésről, érdekes társaságról sem kell lemondanod.

érdelődés elküldése


Hallgatóink véleményei

Természetes nyelvtanulás


Felejtsd el az izgulást, görcsöt! Nem nyelvtani szabályokat fogsz magolni, hanem az első órától kezdve (igen, a teljesen kezdők is!) angolul beszélni. Már néhány óra után is képes leszel büszkén használni a gyorsan megtanult angol kifejezéseket. Látod majd, hogy egyre jobban fejlődsz, egyre könnyebben egyre több mindent tudsz elmondani, elérni.

használható nyelvtudás

A választás könnyű!


Válaszd az egyszerűen elérhető angol nyelvtudást az Open Wings English Blended Learning angol tanfolyamokkal. Egy tanfolyam 60 tanári és 60 online órából áll, így elegendő idő jut számodra a gyakorlásra is a fejlődés mellett. Nagyon elfoglalt vagy? Hetente csak egy alkalommal, 2x45 percet kell kiszakítanod a tanári órákra, és ezek idejét is rugalmasan, közösen egyeztetjük, hogy neked is tökéletes legyen, minden órán ott tudj lenni.

A 120 órás tanfolyam díja 1.000 Ft/óra, ami egyösszegben vagy a tanfolyam 8 hónapja alatt 8 x 15.000, Ft-os részletekben is rendezhető, így könnyen kigazdálkodható áron juthatsz értékes angol nyelvtudáshoz, ami nem csak szabályok felmondására alkalmas, hanem gyakorlatban (munkában, utazásnál) könnyen alkalmazható, élő nyelvhasználat.


Garancia?


A kevés szabad hely tanfolyamunk sikerének egyik mutatója.

Jelentkezz még ma, mert csak korlátozott számban tudunk csoportokat indítani. Szegeden (a városközpontban, ingyenes parkolással!) elérhető a tanfolyam, illetve Orosházán és Hódmezővásárhelyen lehet velünk angolozni. Ne maradj le te sem!


érdelődés elküldése


Még többet szeretnék olvasni a tanfolyamról.