KeresésAngol nyelvtanfolyam Szegeden

tanulj velunk angolul

Az angoloktatásban eltöltött évek során szerzett tapasztalataink alapján, a tanulóknak a következő problémák okozzák a legnagyobb gondot:

 

A beszélt szöveget nagyon nehezen értem.


A sok nyelvtan között elveszettnek érzem magam.

 

Nagyon elfoglalt vagyok, nem tudok órára járni.

 

Az angol csoportban sokan vannak, nem jut idő a kommunikációra, és a sok különböző tudásszintű ember nem azonos tempóban tud haladni.

 

Az angoltanulás drága.

 

Nem merek megszólalni.

 

Ha hiányoztam az óráról vagy egy nehezebb részt veszünk, elvesztem a fonalat és utána már nem is tudok visszacsatlakozni.

 

A magántanárnál monotonnak érzem az órákat, és csak egyféle kiejtést hallok, továbbá az órák sűrűn elmaradnak.

 

Az online tanulás kényelmes lenne, de segítség nélkül nem jutok vele messzire.

érdelődés elküldése

 

Mi a blended learningben találtuk meg a megoldást, ami az egyedi igényekre szabott kommunikációs órák és az online órák izgalmas keverékéből áll össze.

 

angol tanfolyam

 

Miben segíthetünk neked?


Nehezen érted a beszédet? Megoldás: Óráinkon a tanár csak angolul beszél a diákokkal, már a kezdő szinttől is, továbbá számtalan audio és video anyaggal színesíti az órát és persze a társakat is hallhatjuk. Így könnyen hozzászokunk az élő beszédhez és a különböző kiejtésekhez.

 

Nem érted a szabályokat? Megoldás: A nyelvtant is a kommunikáción és játékos feladatokon keresztül tanítjuk, mellőzve az unalmas és fárasztó nyelvtani magyarázatokat. Elvégre nem a definíciót kell tudni, hanem a szerkezeteket - használni!

 

Elfoglalt vagy? Megoldás: Csak heti egy találkozást (2X45 perc) kell besűríteni a programba, az online gyakorlás ideje teljesen egyénre szabható. Az órák időpontját rugalmasan egyeztetjük, hogy mindenki részt tudjon venni rajtuk.

 

Nem jut rád elég idő? Megoldás: Nálunk mini csoportokban tanulhatsz (4-6 fő), hasonló tudásszintű tanulókat válogatunk össze, és ügyelünk arra, hogy mindenki ugyanúgy vehesse ki a részét az órából.

 

Drága? Megoldás: Egy óra ára kevesebb, mint egy mozijegyé. Kedvező havi részletekben is fizetheted a tandíjat anélkül, hogy a végösszeg változna! 

 

Nem mersz megszólalni? Megoldás: Mivel az órák mindig nagyon jó hangulatban zajlanak, az esetleges kezdeti gátlások hamar feloldódnak és mindenki jókedvűen vesz részt a beszélgetésekben. A mi tanulóink ezt a problémát hírből sem ismerik!

 

Félsz, hogy lemaradsz? Megoldás: Hiszünk abban, hogy csak akkor érdemes továbbhaladni, ha a korábban megszerzett tudás már biztos alapon nyugszik. A folyamatos, de kezdetben apró lépésekkel haladás mellett gyakori ismétléssel érjük el azt, hogy a tanulók magabiztosan használják a nyelvet. Tanfolyamaink tartalmát nem egy könyv határozza meg, az egyedi igényeket maximálisan figyelembe véve rugalmasan állítjuk össze az órák anyagát.

 

Magántanárral egyhangú? Megoldás: Csoportban többféle módszertan is alkalmazható, így az órák is sokkal változatosabbak, szórakoztatóbbak. Ráadásul a tanár kiejtésén kívül a csoporttársak kiejtését is halljuk, egymás hibáiból is sokat tanulhatunk.

 

Hiányzik a segítség az online tanulásnál? Megoldás: A Blended learningben a kommunikációs órák és az online órák szerves egységet képeznek, így az online részen felmerült nehézségeket is tanári segítséggel kezeljük. A tanárod az online felületen is követi, kíséri a munkád, személyre szabottan.

tanulj velunk angolul

Még több vélemény hallgatóinktól...

Természetes nyelvtanulás

 

Felejtsd el az izgulást, görcsöt! Nem nyelvtani szabályokat fogsz magolni, hanem az első órától kezdve (igen, a teljesen kezdők is!) angolul beszélni. Már néhány óra után is képes leszel büszkén használni a gyorsan megtanult angol kifejezéseket. Látod majd, hogy egyre jobban fejlődsz, egyre könnyebben egyre több mindent tudsz elmondani, elérni.

Szórakozási lehetőség, új élmények és hasznos időtöltés vár tanári óráinkon, miközben oldott hangulatban, jó társaságban, tanári irányítás mellett, beszélgetve elsajátítod az angol nyelv rejtelmeit. Az online gyakorlásra a BBC és a Pearson kiadó által kifejlesztett díjnyertes Speak Out tankönyv MyLab "virtuális osztálytermében" van lehetőség.


A választás könnyű!

 

Válaszd az egyszerűen elérhető angol nyelvtudást az Open Wings English Blended Learning egyéni igényekre szabott kommunikációs angol tanfolyamokkal. Egy tanfolyam 60 tanári és 60 online órából áll, így elegendő idő jut számodra a gyakorlásra is a fejlődés mellett. Nagyon elfoglalt vagy? Hetente csak egy alkalommal, 2x45 percet kell kiszakítanod a tanári órákra, és ezek idejét is rugalmasan, közösen egyeztetjük, hogy neked is tökéletes legyen, minden órán ott tudj lenni. A 120 órás tanfolyam díja 1.000 Ft/óra, ami egyösszegben vagy a tanfolyam 8 hónapja alatt 8 x 15.000, Ft-os részletekben is rendezhető.

 

Garancia?


A kevés szabad hely tanfolyamunk sikerének egyik mutatója. Jelentkezz még ma, mert csak korlátozott számban tudunk csoportokat indítani. Szegeden (a városközpontban, ingyenes parkolással!) elérhető a tanfolyam, illetve Orosházán és Hódmezővásárhelyen lehet csoportokhoz csatlakozni. Ne maradj le te sem!

Kedvezmény!

 

 

Most pedig még kedvezményt is adunk, hogy könnyebb legyen az indulás!


Jelentkezz most tanfolyamainkra és az 5000 forintos beiratkozási díjat elengedjük!

 


érdelődés elküldése


Még többet szeretnék olvasni a tanfolyamról.