KeresésAngol nyelvű akkreditált nyelvvizsgák leírása

Nyelvvizsgák összehasonlítása

 

Nyelvvizsgák öszehasonlítása

Nehéz a döntés? Egy táblázatban összefoglaltuk a négy legnépszerűbb (és legkönnyebb:) nyelvvizsga jellemzőit, hogy egyszerűbb legyen!

 

 

 Euroexam leírása

Euroexam - az egynyelvű változat meglehetősen könnyű, felkészülési idő segít a szóbelin és szótárhasználat a szóbelin, a magnónál és az írásbelin is.

Részletek...


 


 


BME - Közepes nehézségű vizsga. Egy és kétnyelvű változata is van. A szóbeli elég könnyű és az egynyelvű írásbelin sem sok a feladat.

Részletek...

 

 

 


 

ECL -  Az egyik legkönnyebb írásbeli résszel rendelkező nyelvvizsga. Nincs sok feladat, gyakorlati tudást mér.

Részletek...

 

 


 

ITK Origo - Réges-régi magyar fejlesztésű nyelvvizsga, a leghíresebb vagy inkább hírhedtebb itthon. Nehézségét nyelvtancentrikussága adja.

Részletek...

 

 


 


TELC - Páros vizsga, annak minden előnyével és hátrányával. A magnót csak egyszer lehet meghallgatni. A szóbelin 20 perces felkészülési idő van.

Részletek...

 Pannon nyelvvizsga - Elég sok feladatból álló vizsga, a szóbelin is van közvetítési feladat (fordítás), ami tovább nehezíti, de van felkészülési idő.

Részletek...

 

 Dexam nyelvvizsga leírásDExam - A felkészülést nehezíti az anyagok hiánya. Az írásbeli viszonylag kevés részből áll, így a könnyebb vizsgák közé tartozik. Szintén páros vizsga, viszont a pár választható!

Részletek...